català - castellano
 
     
   
   
   
   
   
     
 
 
 
 
L’estudi d’arquitectura MJ-60 arquitectura, S.L. va ser creat per l’arquitecte Mª del Mar Ejarque Velázquez, a l'any 1997. Des dels seus inicis es va dedicar a la redacció i execució de projectes arquitectònics i promoció immobiliària.

A l'any 2000, es va crear l’empresa Consarq Vallès, S.L. com a part del grup, formada per un equip de professionals, amb una organització estable basada en la col•laboració multidisciplinària i el treball en equip, per donar servei i obtenir els millors resultats adaptats a totes i cadascuna de les necessitats del client particular o del promotor.

Des de llavors, l’estudi MJ-60 arquitectura i Consarq Vallès, sota la direcció i gerència de Mar Ejarque ha ampliat el seu camp d’actuació, dedicant-se a la redacció, direcció, construcció, gestió i assessorament de tot tipus de projectes o treballs relacionats amb l’àmbit de l’Arquitectura, l’edificació, l'urbanisme o el disseny, amb una àmplia i reconeguda trajectòria professional i una llarga experiència en programes residencials.

La nostra idea d’arquitectura i la nostra motivació, és crear espais agradables i habitables, integrant el disseny i la modernitat a la comoditat i funcionalitat. Arquitectura per viure, projectar edificis de gran bellesa estètica aprofitant la llum natural amb totes les seves matisacions per aconseguir ambients càlids, amplis i ben relacionats entre sí i amb l’exterior, adaptant-nos a les necessitats, gustos i preferències dels nostres clients, i captant l’essència de les seves idees i demandes, per que al final, es senti plenament satisfet amb l’obra acabada.

La forma de treball des de que el client contacta amb nosaltres, es basa en donar una atenció personalitzada, un assessorament eficient i una ràpida gestió i resolució a les seves demandes, a l’hora d’un bon servei de projecte, direcció, planificació i gestió de tot el procés constructiu, des dels seus inicis fins a la fi, assegurant el correcte desenvolupament del mateix, i posant a la seva disposició un gran equip de professionals, tècnics, col•laboradors i industrials, tot sota unes pautes de qualitat, compromís i serietat.